Bloemist Eindhoven

Bloemist Eindhoven: genieten van de mooiste boeketten dankzij jouw lokale bloemist

Ben jij op zoek naar de beste bloemist van Eindhoven? Stop dan maar met zoeken, want die vind je bij Bloemen Bezorgen Eindhoven. Wij zijn gepassioneerde bloemisten, die niet stoppen voordat ze de mooiste boeketten hebben gemaakt. Bij ons ben je aan het juiste adres, als je zoekt naar een bloemist Eindhoven die vol liefde jouw boeket samenstelt.

Je zult je misschien afvragen waarom wij zo gek zijn op bloemen. Heel simpel, bloemen zorgen voor vrolijkheid en brengen vreugde in iemands leven. Bloemen koop je voor jezelf, maar geef je net zo makkelijk aan iemand anders. Een mooie bos bloemen voor Secretaressedag, Moederdag of een ander feestelijk moment. Als je het zo bekijkt, dan zou het eigenlijk iedere dag wel tijd zijn voor bloemen. Maar dan moeten de bloemen wel mooi zijn en blijven. Niet dat je al na een paar dagen rotte bloemen en bladeren hebt. Daarom gaan wij bij Bloemen Bezorgen Eindhoven voor kwaliteit. Op onze website www.bloemenbezorgeneindhoven.nl hebben wij een uitgebreid assortiment van bloemen en boeketten. En wij zijn jouw lokale bloemist, want onze fysieke winkel zit ‘gewoon’ in het centrum van Eindhoven.

Heb je al een indruk gekregen van onze bloemen? Er zit vast wel iets tussen wat je aanstaat. Hieronder zullen we je iets uitleggen over het bestelproces. Je kunt in de verschillende categorieën al onze verschillende bloemen bekijken, mede dankzij de mooie en overzichtelijke foto’s. De bloemen zien er ook zo uit als wij ze bij je bezorgen. Wanneer je op een boeket klikt, krijg je nog wat meer informatie en kun je aangeven welke maat het boeket moet zijn. Wanneer je vervolgens je gegevens invult, zoals het bezorgadres, volgt de betaling. Daarna is de bestelling gereed, maar dan pas zijn wij aan de beurt. Wij zorgen dat het boeket op de dag van bezorging wordt gemaakt. Onze eigen bezorgers in Eindhoven en omgeving brengen het vervolgens op de door jou gewenste locatie, op de door jouw opgegeven dag. Simpel en eenvoudig bloemen bestellen doe je bij Bloemen Bezorgen Eindhoven.

Gegarandeerd zeven dagen vers

Het is een verschrikking: rottende bladeren, bloemen die al na een paar dagen de kop laten hangen. Wij (Peter en Marie-Jose) en ons team hebben er een hekel aan. Een boeket moet altijd mooi blijven. Je betaalt voor een boeket, dan verwacht je ook kwaliteit. Bovendien wil je er ook een tijd van kunnen genieten. Om die reden hebben wij een zeven dagen vers garantie in het leven geroepen. Een week lang moeten je bloemen in perfecte conditie zijn, anders kun je bij ons terugkomen.

Waarom geven we deze garantie? Zoals we al aangaven zijn wij echte bloemisten, vol passie voor ons vak. Om die reden rijden wij een keer in de week vanuit Eindhoven naar Aalsmeer voor de bloemenveiling. Het is een forse investering qua tijd, maar wij kiezen er voor om dit wel te doen. Juist op deze manier kunnen wij een vinger aan de pols houden en de beste bloemen kiezen voor in onze winkel. Zo leveren wij bij Bloemen Bezorgen Eindhoven fantastische bloemen voor een goede prijs.

Wat ons betreft hebben wij de mooiste bloemen en boeketten in ons assortiment en is de kwaliteit top. Daarom durven wij die zeven dagen vers garantie te geven. Dat menen wij ook. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent. Laat het ons dan vooral weten. Onze klantenservice zijn wij zelf. We weten dus precies waar jij het over hebt. Dat maakt het oplossen van een eventuele klacht net wat makkelijker.

Jouw bloemenzaak in Eindhoven: ’t Genderdal groenkunstenaars

Bloemen Bezorgen Eindhoven is de naam van onze website, maar wij zijn bloemist Eindhoven: ’t Genderdal groenkunstenaars. Sinds 1991 zijn wij hier al mee bezig. Dat was nog in de tijd dat de Berlijnse muur pas net gesneuveld was. Internet en mobiele telefoon waren er nog nauwelijks tot niet. Het was ook de tijd dat we ons nog Europees kampioen voetbal mochten noemen. Doordat we al zo lang actief zijn in het vak, weten we precies hoe we voor kwaliteit moeten zorgen. Iedere dag staat ons team voor je klaar om er weer wat moois van te maken.

De winkel is gevestigd in de Hoogstraat, aan de rand van het centrum. Je bent er ongetwijfeld weleens geweest. Ons team bestaat uit een groep fantastische bloemisten.

Dezelfde dag het boeket in huis

Het is een heel verhaal, maar wij kunnen nog zo veel meer vertellen over bloemen. Het toont wel aan hoe gek wij zijn op ons vak. Daarom doen wij er alles aan om jou (of de persoon voor wie je besteld hebt) zo snel mogelijk te laten genieten van de door jouw bestelde bloemen. Als je bij ons voor 15:00 uur bestelt, dan bezorgen we dezelfde dag de bloemen nog op de door jouw gewenste locatie. Wordt het een uurtje later dat je op de bestelknop drukt, dus voor 16:00 uur, dan zorgen we dat het de volgende ochtend direct gebeurd. Onze bezorgers kennen de weg in Eindhoven omstreken. We zorgen er bovendien voor dat de boeketten en bloemen heelhuids worden bezorgd op de door jouw gewenste locatie. Daar mag je ons aan houden.

We zijn met de winkel zes dagen per week geopend, online wel op zondag, waardoor je dus op vrijwel ieder gewenst moment bij ons kunt bestellen.

Bloemist voor rouwboeketten

Het verliezen van een geliefde, familielid of vriend hakt erin. Helaas hoort ook verdriet bij het leven. Bij Bloemen Bezorgen Eindhoven zorgen wij er dan ook voor dat we een uitgebreid assortiment rouwboeketten hebben. De mooiste rouwkransen, boeketten of stukken. Zodat jij daarmee op een gepaste wijze afscheid kunt nemen. Op dit vlak kunnen wij al jouw wensen vervullen. Net als de reguliere bloemen bezorgen wij in Eindhoven en omstreken. Ook bij kerken en crematoria. We vinden het daarbij belangrijk dat jouw bestelling veilig aankomt op de plek van bestemming.