Bloemen Eindhoven

Bloemen Eindhoven: geniet van bloemen dankzij jouw lokale bloemist

Bloemen Eindhoven? Die laat je natuurlijk bezorgen door Bloemen Bezorgen Eindhoven. Wij zijn vakmensen, bloemisten met passie. Wanneer je een betaalbaar en mooi boeket wilt bestellen dat met liefde is gemaakt, dan ben je bij ons in Eindhoven en omgeving aan het juiste adres.

Het is een bijzonder rijtje: Secretaressedag, Moederdag, Examenfeest of jubileum. Zomaar wat gelegenheden wanneer het heugelijke feit extra onderstreept kan worden door middel van een bloemetje. Bloemen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze zorgen voor vreugde, maar zijn ook een dankbaar geschenk in tijden van verdriet. Als je het zo bekijkt, is het iedere dag wel tijd voor een mooi boeket bloemen. Wil je dit snel, eenvoudig en goedkoop regelen? Via onze website is dit snel gepiept. Wij hebben een uitgebreid assortiment van vele honderden bloemen, boeketten en rouwboeketten. Hierdoor heb je uitgebreid de keuze. Wees niet bang dat je bestelt bij een landelijke speler, wij zijn namelijk gevestigd in hartje Eindhoven. Wij zijn jouw lokale bloemist, maar dan online.

De foto’s op onze website maken de keuze eenvoudig. Je kunt snel zien welk boeket je zou willen bestellen. Zo zien de bloemen er dus ook uit als wij met het boeket bij je aan de deur staan (of bij degene voor wie je besteld hebt). Je kiest het formaat van het boeket, voegt de bestelling toe aan de winkelmand en rekent af. Een kwestie van een aantal gegevens invullen zoals het bezorgadres en de bestelling is gereed. Ons team van bezorgers staat vervolgens klaar om, als de bloemen netjes en veilig zijn verpakt, het boeket te bezorgen op de plek van bestemming in Eindhoven en omgeving. Als je dit zo leest, vraag je je af: is online bloemen bestellen nou zo moeilijk? Nee toch.

Hier mag je ons aan houden: Zeven dagen vers garantie

Het lijkt allemaal zo mooi, die foto’s van prachtige boeketten. Misschien wel te mooi, zul je denken. ‘Dit kan niet in de werkelijkheid’. Of: ‘ze zullen wel snel hun blad laten vallen’. Tja, soms gaat er weleens wat mis met online bloemen bestellen als we de verhalen mogen geloven. Dat is heel vervelend, want je betaalt veel geld voor een boeket. Dan mag je verwachten dat je er een lange tijd van kunt genieten.

Daarom besteden wij bij Bloemen Bezorgen Eindhoven veel tijd en geld aan de kwaliteit. Wij kiezen onze eigen boeketten uit. Dat doen wij door iedere week naar het verre westen te rijden, de bloemenveiling in Aalsmeer. Door daar aanwezig te zijn, kunnen wij de beste bloemen kiezen voor in ons assortiment. Die kwaliteitsslag zie je terug in onze boeketten. Daarom hanteren wij een zeven dagen vers garantie. En ja, daar mag je ons aan houden. Sterker nog, daar moet je ons aan houden. Dus mocht er na je bestelling iets niet goed zijn: schroom niet en laat het ons weten. Dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Jouw bloemist in Eindhoven: ’t Genderdal

Naast deze website hebben wij ook een fysieke winkel aan de rand van het centrum van Eindhoven: ’t Genderdal. Daar zijn wij, Peter en Marie-José, al sinds 1991 actief. Dat was een andere tijd. Internet was iets waar weinigen van gehoord hadden. Bovendien waren er geen mobiele telefoons. Het heeft ons wel geholpen, want we beschikken nu over ruim 25 jaar ervaring in dit prachtige vak. Iedere dag nog gaan we vol passie aan de slag met ons team om de mooiste boeketten te maken voor jou. Meer over ons kun je hier vinden.

Het boeket dezelfde dag nog in huis

Ja, dat zou perfect zijn toch? Vandaag bloemen bestellen en die dezelfde dag nog in huis hebben. Wij snappen dat volledig. Jij, of degene die de bloemen mag ontvangen, wil immers zo snel mogelijk van het boeket genieten. Wanneer je bij ons voor 15:00 uur een bestelling plaatst, dan zorgen onze bezorgers er voor dat dezelfde dag de bloemen nog worden bezorgd op de door jouw gewenste locatie. Wordt het een uurtje later, dus voor 16:00 uur, dan zorgen we dat het de volgende ochtend direct gebeurd. Onze bezorgers kennen de weg in Eindhoven en omstreken. Bovendien zorgt ons bezorgteam ervoor dat de boeketten en bloemen heelhuids worden bezorgd op de door jouw gewenste locatie. Daar mag je ons aan houden. We hebben trouwens de laagste bezorgkosten van de hele omgeving in ons deel van Noord-Brabant. Kijk maar eens.

De winkel is zes dagen per week geopend, niet op zondag dus, waardoor je dus op vrijwel ieder gewenst moment bij ons kunt bestellen. Online kun je natuurlijk ook op zondag vast een bestelling plaatsen, alleen bezorgen we op die dag dus niet.

Bloemen Bezorgen Eindhoven: ook voor rouwboeketten

Voor rouwboeketten kun je ook bij Bloemen Bezorgen Eindhoven terecht. Want helaas, ook verdrietige zaken als de dood horen bij het leven. Het verliezen van een geliefde, familielid of vriend went nooit. Laten weten dat jij de nabestaanden een hart onder de riem steekt met een rouwboeket is een mooi gebaar. Daarom verzorgen wij bij Bloemen Bezorgen Eindhoven ook rouwboeketten. Bij ons kun je een breed assortiment. Ook deze boeketten bezorgen wij in Eindhoven en omstreken. We vinden het belangrijk dat jouw bestelling veilig aankomt op de plek van bestemming. We brengen ook bij rouwcentra en kerken, mocht je dit willen.

Mocht je nou een speciaal verzoek hebben dat je niet kunt vinden op onze website? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan er alles aan doen om het rouwboeket zo mooi mogelijk te maken. Op deze wijze krijg je een rouwboeket dat precies is zoals jij het wil hebben.